vinkit

Sääntöjä peleissämme ei ole. On kuitenkin useita eri tapoja pelata korttipelejämme ja voit toteuttaa jotain alla mainittua vinkkiä tai keksiä täysin oman tavan pelata ja synnyttää keskustelua kysymysten lomassa!

 

Couples Edition:

Peliä voi pelata vuoroin kyselemällä tai niin, että vain toinen kyselee ja toinen vastaa. Voitte myös molemmat vastata jokaiseen kysymykseen ja keskustella miten päädyitte omaan vastaukseenne. Peli on parhaimmillaan sille varatulla kiireettömällä yhteisellä ajalla, mutta kysymykset voivat kulkea matkassa aina ja nousta puheeksi kun siltä tuntuu!

 

Friends Edition:

Peliä voi pelata pienellä porukalla tai isommallakin sakilla, etkoilla, juhlissa tai jatkoilla! Pelissä voi olla yksi kysyjä, joka esittää muille osallistujille kysymyksiä vuorotellen, tai niin että kukin vuorollaan kysyy kaikilta. Voitte myös keksiä oman tavan pelata ja peliin voi keksiä vaikka oman pistelaskusääntönsä jännityksen maksimoimiseksi!

 

Datenight Edition:

Peli on suunnattu tilanteisiin, joissa kaksi henkilöä tapaavat kenties ensimmäistä kertaa tai eivät muuten tunne toisiaan niin hyvin. Pelissä voi kysellä vuorotellen tai niin, että toinen kyselee ja toisen tehtävänä on vastata. Ja toki tätäkin peliä voi pelata siten, että molemmat vastaavat ja oppivat toisistaan aina vain enemmän!

 

Kids Edition:

Peli sisältää avoimia kysymyksiä ja visailukysymyksiä, joissa oikeat vastaukset. Avoimet kysymykset sopivat pienemmillekin pelaajille ja herättävät keskustelua ja laittavat miettimään ja muistelemaan asioita. Avoimilla kysymyksillä voi haastaa kaikenikäisiä. Tietovisakysymykset taas sopivat jo kouluikään ehtineille, jotka haluavat ehkä kisailla tietämyksellään tai parantaa yleissivistystään.

Pelejä voi pelata samanaikaisesti kaikkia kortteja käyttäen tai erotella pelit pakasta ja keskittyä vain toisenlaisiin kysymyksiin.

 

Kaikki pelimme ovat hyvän mielen pelejä, eikä niitä tule ottaa liian vakavasti. Tarkoituksenamme on, että pelit synnyttävät keskustelua ja kivaa yhteistä aikaa missä ikinä niitä pelataankaan!