Sisällöntuottajaksi Kimpassakorteille?

Kimpassakortit.com etsii idearikasta suomenkielistä henkilöä, jolla on intohimo luoda houkuttelevaa ja viraaliksi leviävää videosisältöä TikTokiin. Sisällöntuottajana sinulla on mahdollisuus näyttää luovuutesi ja näkyä laajasti suomalaiselle yleisölle. Kyseessä on etätyö, joka tarjoaa joustavuutta työaikojen ja sijainnin suhteen.

Kimpassakortit.com on reilun vuoden ajan toiminut verkkokauppa, joka on lyhyessä ajassa noussut tunnetuksi brändiksi ja tuonut iloa tuhansiin koteihin ympäri Suomea. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. erilaiset keskustelu- ja seurapelit. Riveistämme puuttuu enää kekseliäs sisällöntuottaja, joka ei kameraa pelkää - oletko se sinä?

Tehtävät:
- Kehität mukaansatempaavia videoita TikTokiin ja muihin somekanaviimme suomeksi
- Muokkaat ja tehostat videoita varmistaaksesi niiden visuaalisen houkuttelevuuden ja tarinankerronnan
- Teet tiivistä yhteistyötä kanssamme ideoimalla ja toteuttamalla sisältöstrategioita
- Ylläpidät ja kasvatat someseuraajakantaamme tarjoamalla jatkuvasti mielenkiintoista sisältöä
- Pysyt ajan tasalla uusimmista sometrendeistä ja sisällytät niitä videoihisi

Edellytykset:
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kieli
- Näyttöä TikTok-videoiden luomisesta ja vahva ymmärrys alustasta
- Tuotantotekniikat ja editointiohjelmat hallussa
- Portfolio tai esimerkkejä aiemmasta TikTok-sisällöntuotannostasi
- Luovuus ja kyky ajatella rohkeasti luodaksesi uniikkeja ideoita
- Tarkkaavaisuus yksityiskohtiin ja visuaalista silmää
- Kyky tehdä töitä itsenäisesti
- Luotettava

Videosisältö ja määrät:
Tarve olisi tuottaa noin 20 videosisältöä kuukausittain. Näistä 15 videota olisi hauskaa POV-tyylistä keskusteluvideota esim. parisuhteesta, kavereista ja elämästä yleensä. Viisi videota olisi enemmän myyntiin ohjaavaa: tuotevideoita, unboxing/ostest -tyylisiä videoita. Tässä yksi referenssi TikTokista, jossa sisältö on usein kaikkea muuta kuin tuotetta ja näin saadaan hyvää mielenkiintoista sisältöä, josta myös algoritmi tykkää.

Hakeminen:
Jos olet somenatiivi, joka rakastaa viihdyttää, hauskuuttaa ja sitouttaa yleisöä luovalla videosisällöllä, haluaisimme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi info@kimpassakortit.com otsikolla "Sisällöntuottaja". Liitä mukaan portfolio tai esimerkkejä aiemmasta TikTok-sisällöntuotannostasi. Ilmoita myös haluamasi tuntihinta tai projektihinta.

Liity Kimpassakortit-tiimiimme ja tule osaksi jännittävää matkaa!

Huom! Kyseessä ei ole työsuhde, vaan palkkioiden maksu suoritetaan kuukausilaskutuksella esimerkiksi kevytyrittäjyyden tai oman yrityksesi kautta.