Yhteistyötä Kimpassa - näin se onnistuu - Kimpassa-kortit

Yhteistyötä Kimpassa - näin se onnistuu

Me Kimpassakorteilla haluamme tuoda tuotteemme kaikkien saataville. Tähän emme pysty yksin, vaan tarvitsemme avuksemme yhteistyökumppaneita. Olisitko sinä yksi heistä? Tässä kirjoituksessa käymme lyhyesti läpi mahdollisuuksia yhteitsyöhön kanssamme ja toki kuuntelemme herkällä korvalla uusia ideoita ja ehdotuksia.

Affiliate -kumppanuusmarkkinointi

Olemme avanneet kanavat ja valmistelleet työkalut affiliate-markkinoinnin käynnistämiseksi. Tämän sivun kautta pääset rekisteröitymään ja aloittamaan yhteistyön kanssamme, josta voit tienata itsellesi rahaa.

Mitä affiliate-markkinointi tarkoittaa?

Affiliate-markkinoinnilla sinä voit ansaita rahaa markkinoimalla kumppanuusyrityksen, tässä tapauksessa Kimpassa-korttien tuotteita. Rekisteröitymällä kumppaniksi saat kumppanuussivujen portaalista linkin, jota voit jakaa omissa kanavissasi ja sen kautta tulleesta myynnistä maksetaan palkkiota.

Jälleenmyynti

Haemme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä tuotteillemme. Olit sitten pieni toimija tai vähän isompikin, olemme valmiita keskustelemaan mahdollisuuksista tuoda tuotteemme kauppasi hyllyille ja tyytyväisten asiakkaiden käyttöön. Tätä kautta voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa itsestäsi lisää.

 

Olemme innoissamme näistä uusista tavoista tuoda tuotteitamme laajempaan tietoisuuteen sekä mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä mielenkiintoisten tahojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin jäi vielä askarruttamaan tai jos sinulla on jokin muunlainen ehdotus yhteistyön toteuttamiseksi. Täällä ollaan!

Back to blog