Quutio-autotuoksut - Kimpassa-kortit

Quutio-autotuoksut

Kimpassakorttien verkkokauppaan on juuri tullut saataville Quutio-tuoksut! Quutio Premium -autotuoksut antavat autollesi, vaatekaapillesi tai esimerkiksi kylppärillesi kunnollisen ja oikeasti hyväntuoksuisen päivityksen pitkäksi aikaa. Quutio levittää tuoksua ympärilleen lasipullon korkissa olevan puukorkin hengittäessä. Tuoksuöljyt ovat riittoisia ja kestävät 3-4 viikkoa käytöstä ja lämpötilasta riippuen. Quution tuoksuöljyt ovat saaneet inspiraationsa tunnetuista designer-tuoksuista olematta kyseisten designer-brändien valmistamia.

Kuinka Quutio toimii?

  1. Avaa Quution korkki ja poista muovisuojus
  2. Kiinnitä korkki tukevasti takaisin
  3. Kallista tuoksupulloa ylösalaisin muutaman sekunnin ajan
  4. Kiinnitä Quutio haluamaasi paikkaan

Quutio-tuoksut ovat riittoisia ja niihin on saatavilla täyttöpulloja. Yhdellä täyttöpullolla täyttää Quution viisi kertaa.

Missä Quutiota voi käyttää?

Quutio-tuoksuja voidaan käyttää monissa eri tiloissa ja ympäristöissä parantamaan ilman laatua ja poistamaan epämiellyttäviä hajuja. Tässä on joitain esimerkkejä paikoista, joissa ilmanraikastimia voi käyttää:

Autossa:

Quutio-tuoksuja saa kätevästi kiinnitettyä autossa esimerkiksi ilmastointiräppänään mukana tulevan narun avulla. Quutio levittää ympärilleen haluamasi tuoksun ja auttaa poistamaan auton sisäilmaan kertyneitä ummehtuneita ja epämiellyttäviä hajuja.

Kotona:

Quutio-tuoksut sopivat hyvin kodin eri tiloihin, kuten olohuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen, poistamaan esimerkiksi ruoanlaiton, tupakan tai lemmikkieläinten hajuja ynnä muita epämiellyttäviä hajuja. Quution voi ripustaa myös esimerkiksi vaatehuoneeseen, kenkäkaappiin tai vessaan antamaan miellyttävän raikkaan tuoksun aina oven avatessasi.

Mökillä tai asuntovaunussa:

Quutio-tuoksut pelastavat paikoissa, joita ei ehkä käytetä ympäri vuoden. Voisi sanoa, että parempi Quutio kuistilla kuin löyhkä landella.

Näitä ovat vain muutamia esimerkkejä, mutta käytännössä Quutio-tuoksuja voi käyttää lähes missä tahansa tilassa, jossa halutaan poistaa epämiellyttäviä hajuja. Mihin sinä ripustaisit Quution tuoksumaan?
Takaisin blogiin