opettava peli lapsille saa heidät kiinnostumaan uusista asioista ja irti laitteista

Opettava peli lapselle

Tervetuloa seikkailuun oppimisen maailmaan! Oletko valmis antamaan lapsellesi lahjan, joka innostaa, haastaa ja opettaa samalla? Esittelemme ylpeänä Kimpassa Kids Edition -pelin, joka tarjoaa lapsellesi jännittävän oppimiskokemuksen.

Kenelle peli soveltuu?

Tämä peli on suunniteltu erityisesti kouluikäisille lapsille ja sen tavoitteena on yhdistää viihdyttävä pelikokemus oppimisen iloon. Se tarjoaa mahdollisuuden laajentaa tietämystään eri aiheista ja samalla viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa oppien uutta yhdessä. Pelin voi hankkia korttipakkana tai digitaalisessa muodossa, jolloin se kulkee mukana vaikka puhelimessa.

Mitä peli opettaa?

Pelin avulla lapset voivat oppia uutta esimerkiksi avaruudesta, luonnosta ja eläimistä, ihmisestä, historiasta, maantiedosta ja luovaa ajattelua. Monenlaiset visailukysymykset testaavat tietämystä, mutta avoimet kysymykset jättävät myös tilaa tunteille ja tulkinnalle.

Kimpassa Kids Edition -pelin avulla lapset oppivat myös tärkeitä sosiaalisia taitoja, vuorovaikutusta ja ongelmanratkaisua yhdessä muiden pelaajien kanssa. Se tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen pelaamiseen perheen ja ystävien kesken, luoden iloista ja mieleenpainuvaa yhdessäoloa.

Anna lapselle lahja, joka yhdistää oppimisen ja viihtymisen. Kimpassa Kids Edition tarjoaa oppeja, jotka sivistävät ja innostavat lastasi samanaikaisesti. Valmistaudu myös itse hämmästymään, sillä lasten oppiminen on nopeaa ja saatat tulla haastetuksi peliin vielä myöhemmin!
Takaisin blogiin