Eau de Parfum -tuoksujäljitelmät nyt myynnissä - Kimpassa-kortit

Eau de Parfum -tuoksujäljitelmät nyt myynnissä

Odotettu uutuus

Suositut auto- ja huonetuoksut (Quutio sekä Premium Spray) saavat tuotepeheeseen nyt odotetun lisäyksen, kun saimme myyntiin myös tuoksut iholle (Eau de Parfum). Nämä 10 millilitran pullot tarjoavat saman laajan tuoksuvalikoiman ja parfyymien hinta ei hirvitä.

Kymmeniä suosittuja tuoksuja

Kaikki Scented Helsinki -tuotteet ovat saatavilla yli 20 eri tuoksun jäljitelmänä. Kasvatamme tuoksuvalikoimaa saamamme palautteen pohjalta, mutta jo nyt valikoimasta löytyy suosituimpia tuoksujäljitelmiä tunnettujen designer-tuoksujen joukosta. Vaihtoehtoja on niin miehille kuin naisillekin ja toki myös unisex-tuoksuja.

Käsityötä Helsingistä

Scented Helsingin tuoksutuotteet jalostetaan Helsingissä, Herttoniemessä. Tuoksunesteiden sekoitus, pullotus, labelointi ym. tehdään käsin ja huolellisesti. Testaamme myös tuotteemme ennen niiden lähettämistä asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi.

Mikä tuoksu on sinun suosikkisi?

Löydä lempituoksusi valikoimastamme tai testaile uusia tuoksuja testerisettimme avulla. Se on helppo tapa kokeilla haluamiasi tuoksuja näytteiden avulla ja edullisesti.

Takaisin blogiin